Wie zijn wij:

Stacks Image 9913
Erik Meijer, mede-eigenaar van Meijer & van Eekelen, met een ruime ervaring in de Retail. Zijn kwaliteit is het inspireren, enthousiasmeren en motiveren van managers en/of medewerkers binnen uw organisatie.

Met al zijn praktische ervaring coacht en begeleidt hij ondernemers/managers/medewerkers bij het realiseren van doelstellingen binnen uw organisatie, waarbij de focus voor de klant niet uit het oog wordt verloren. Dit alles doet hij met veel passie en plezier.


Zijn motto: Doelen realiseren is een teamprestatie!Zijn onderscheid zit hem in het feit dat hij zelf met de “poten in de klei” heeft gestaan en dus de taal van de “werkvloer” spreekt!
Stacks Image 9915
Edwin van Eekelen, mede-eigenaar van Meijer & van Eekelen. Eveneens met ruime ervaring in de Retail, zijn specialiteit is kwaliteit- en resultaatgericht op een praktische wijze. Zijn focus ligt op de klant, met zijn passie en ervaring weet hij exact te bepalen wat er voor uw organisatie noodzakelijk is.

Ook begeleidt, adviseert, coacht en ondersteunt hij met veel energie, passie en plezier directieleden, ondernemers, managers en/of medewerkers van diverse organisaties bij het realiseren van blijvende verandering en groei.

Zijn motto: Als je iets doet dat goed blijkt te werken, ga dan iets anders moois doen. Geniet niet te lang van het succes, maar bedenk wat de volgende stap is. (Steve Jobs)

Hij onderscheidt zich door met beide benen op de grond te blijven staan. Ondernemersmentaliteit, no-nonsense en praktijkgericht uw belangen behartigend.


Stacks Image 5332
Joke Meijer, zij is verantwoordelijk voor de planning, facturering en overige administratie.

Haar motto:
Verandering en verbetering is voor iedereen weggelegd. Alles is mogelijk


Stacks Image 9911
Stacks Image 5328
Anita van Eekelen, binnen ons bedrijf komt u regelmatig in contact met Anita, zij neemt de telefoon aan wanneer Edwin niet in de gelegenheid is. Anita is verantwoordelijk voor de planning en facturering.

Haar motto: Het is niet mijn taak het mensen gemakkelijk te maken. Het is mijn taak ze beter te maken.
Stacks Image 5462


Trainers waarmee wij samenwerken:


Wim
Dubbelman

Wim Dubbelman, Wim is eigenaar van 3VRetail en werkt samen met Meijer & van Eekelen. Wim is zeer praktisch ingesteld, heeft ruim 30 jaar Retail deskundigheid. Zijn kracht zit in de praktische begeleiding, Food/Non-Food.


Jo van Rossum, Jo is eigenaar van Van Rossum “Training, Coaching & Advies”. Zijn enorm klantgerichte handelen en vriendelijkheid is een ware toevoeging voor ons bedrijf. Met ruim 30 jaar Retail deskundigheid is Jo breed inzetbaar. Zijn passie ligt dan ook Retail-breed.


Jo van
Rossum

Geert
van Ommen


Geert van Ommen (1957), Geert werkt bij Knowledgeinstore. Geert heeft ruim 30 jaar Retail deskundigheid.

John Kweekboom is onze reserve coach.

John
Kwekkeboom

Hoofdvestiging
:
Nattestraat 1
4731 SM
Oudenbosch
info@meijervaneekelen.nl
+31(0)6 - 10889825

Nevenvestiging:

Eiberhof 29
7772 GP Hardenberg
info@meijervaneekelen.nl
+31(0)6 - 20076215

Volg ons op:

Stacks Image 2824
Stacks Image 2827
Stacks Image 2830
Stacks Image 2833